Lyd, ringetone og volum

Du kan justere ringetonevolumet for innkommende anrop og varsler, samt for musikk- og videoavspilling. Du kan også sette enheten i stillemodus, slik at den ikke ringer når du er i et møte.

Slik justerer du ringetonevolumet med volumtasten

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik justerer du medieavspillingsvolumet med volumtasten

• Når du spiller av musikk eller ser på et videoklipp, trykker du volumtasten opp eller ned.

Slik stiller du enheten til vibrasjonsmodus

• Trykk på volumtasten inntil Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.

Slik stiller du enheten til stillemodus

1. Hold volumtasten nede til enheten vibrerer og Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.
    2. Trykk på volumtasten igjen. Icn sony ics sound silenct vises på statuslinjen.

Slik angir du vibrasjons- og ringemodus for enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Vibrer når det ringer.

Slik angir du en ringetone

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd > Ringetone.
    3. Velg en ringetone.
    4. Ta hurtig på Ferdig.

Slik velger du varslslyden

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
    3. Velg lyden som skal spilles, når det kommer meldinger.
    4. Ta hurtig på Ferdig.

Slik aktiverer du tastetoner

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd.
    3. Merk av i avmerkingsboksene Tastetoner for tastatur og Berøringslyder.