Slik begrenser du anrop

Du kan blokkere alle eller visse kategorier av innkommende og utgående anrop. Hvis du har mottatt en PIN2-kode fra tjenesteleverandøren, kan du også bruke en liste over faste numre (Fixed Dialling Numbers - FDN) til å begrense utgående anrop. Hvis du ønsker å blokkere et bestemt nummer, kan du gå til og laste ned apper fra Google Play™, som støtter denne funksjonen.

Slik blokkerer du innkommende eller utgående anrop

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Samtaleinnstillinger.
    3. Ta hurtig på Anropsblokkering, og velg et alternativ.
    4. Skriv inn passordet, og ta hurtig på Aktiver.

Note

Når du bruker anropsblokkering for første gang, må du skrive inn et passord for å aktivere funksjonen for anropsblokkering. Du må bruke samme passord siden dersom du vil redigere innstillingene som gjelder anropsblokkering.

Slik aktiverer eller deaktiverer du faste numre

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Faste nummer.
    3. Ta hurtig på Slå på faste nummer eller Slå av faste nummer.
    4. Skriv inn PIN2-koden, og ta hurtig på OK.

Slik får du tilgang til listen over godkjente anropsmottakere

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Faste nummer > Faste nummer.

Slik endrer du PIN2-koden for SIM-kortet

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Samtaleinnstillinger.
    3. Trykk på Faste nummer > Endre PIN2.
    4. Skriv inn den gamle PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
    5. Skriv inn den nye PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
    6. Bekreft den nye PIN2-koden, og trykk på OK.