account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Aktive anrop

    Scr sony ongoing calls

    1 Åpne kontaktlisten
    2 Slå på høyttaleren under en samtale
    3 Sett gjeldende samtale på vent eller hent opp samtalen igjen
    4 Tast inn numre under en samtale
    5 Slå av mikrofonen under en samtale
    6 Avslutt samtalen

    Slik endrer du ørehøyttalervolumet under et anrop

    • Trykk volumtasten opp eller ned.

    Slik aktiverer du skjermen under et anrop

    • Trykk raskt på Icn sony key and power k90.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer