Innstillinger for meldinger

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
    3. Ta hurtig på Varsellydsignal, og velg et alternativ for å konfigurere en varsellyd.
    4. Merk av eller fjern merket i de aktuelle avmerkingsboksene når det gjelder til andre varslingsinnstillingene.

Slik slår du funksjonen for leveringsrapport på eller av for utgående meldinger

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Merk av for eller fjern merket for Leveringsrapport etter behov.

Note

Når funksjonen for leveringsrapport er slått på, vises et merke i meldinger som er levert.