Innstillinger for e-postkonto

Slik fjerner du en e-postkonto fra enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på E-post.
  3. Trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
  4. Velg kontoen som skal fjernes.
  5. Ta hurtig på Slett konto > OK.

Slik endrer du hvor ofte innboksen skal sjekkes

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på E-post.
  3. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
  4. Velg kontoen der hyppigheten på innbokskontrollen skal endres.
  5. Ta hurtig på Kontrollfrekvens innboks > Kontroller frekvens og velg et alternativ.

Slik konfigurerer du en automatisk fraværsmelding i Exchange Active Sync-kontoen

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på E-post.
  2. Trykk på Icn sony key menu, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Velg EAS (Exchange Active Sync)-kontoen som skal ha en automatisk fraværsmelding.
  4. Trykk på Ikke på kontoret.
  5. Dra glidebryteren ved siden av Ikke på kontoret til høyre for å slå på funksjonen.
  6. Dersom det er nødvendig, merk av Angi tidsområde-avmerkingsboksen, og angi tidsperioden for automatiske meldinger.
  7. Legg fraværsmeldingen inn i hovedtekstfeltet.
  8. Trykk på OK for å bekrefte.