Menyen for WALKMAN-startskjermen

Menyen for WALKMAN-startskjermen viser en oversikt over alle sangene på enheten samt sangene som er tilgjengelig på Music Unlimited. Her kan du ordne dine albumer og spillelister, opprette snarveier og ordne musikken etter humør og tempo ved bruk av SensMe™-kanaler.

Scr sony 11ni aa music portal

1 Gå tilbake til WALKMAN-startskjermen
    2 Bla gjennom musikken etter artist
    3 Bla gjennom musikken etter album
    4 Bla gjennom musikken etter sang
    5 Bla gjennom alle spillelister
    6 Nye utgivelser (fra Music Unlimited)
    7 Lister (fra Music Unlimited)
    8 Nye spillelister (fra Music Unlimited)
    9 Samle koblinger til musikk og musikkrelatert innhold som du og dine venner har delt ved å bruke Internett-tjenester
    10 Administrer og rediger musikken din ved bruk av Music Unlimited-kanaler

Note

Sony Entertainment Network med Video Unlimited og Music Unlimited er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Krever separat abonnement. All bruk er underlagt vilkår.

Slik åpner du menyen forWALKMAN-startskjermen

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app music player.
    2. Hvis WALKMAN-startskjermen ikke vises, tar du hurtig på Icn sony app music player. Deretter drar du den venstre kanten av WALKMAN-startskjermen til høyre. Hvis WALKMAN-startskjermen ikke vises, drar du den venstre kanten av WALKMAN-startskjermen til høyre.

Slik går du tilbake til WALKMAN-startskjermen

• Når menyen for WALKMAN-startskjermen er åpen, tar du hurtig på Hjem.
    • Når menyen for WALKMAN-startskjermen er åpen, ta du hurtig på skjermen til høyre for menyen.

Slik oppdaterer du musikken din med den nyeste informasjonen

1. Fra WALKMAN-startskjermen tar du hurtig på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Last ned musikkinfo > Start. Enheten din søker på nettet og laster ned det nyeste tilgjengelige albumbildet og den nyeste sanginformasjonen om musikken din.

Tip

SensMe™-kanalappen aktiveres når du laster ned musikkinformasjon.

Slik aktiverer du SensMe™-kanalappen

• Fra WALKMAN-startskjermen tar du hurtig på Icn sony key menu, og deretter på Last ned musikkinfo > Start.

Note

Denne appen krever en mobil- eller Wi-Fi®-nettilkobling.

Slik sletter du en sang

1. Fra WALKMAN-startskjermen blar du til sangen du vil slette.
    2. Berør og hold sangtittelen, og ta deretter hurtig på Slett i listen som vises.
    3. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.

Tip

Du kan også slette albumer på denne måten.