Wi-Fi®

Bruk Wi-Fi®-tilkoblinger til å surfe på Internett, laste ned apper og sende og motta e-poster. Når du har koblet til et Wi-Fi®-nettverk, husker enheten nettverket og kobler automatisk til neste gang nettverket er innenfor rekkevidde.

Enkelte Wi-Fi®-nettverk krever at du logger på en nettside før du får tilgang. Kontakt den aktuelle Wi-Fi®-nettverksadministratoren hvis du vil ha mer informasjon.

Signalstyrken til Wi-Fi®-nettverkene kan variere. Du kan øke signalstyrken ved å flytte deg nærmere Wi-Fi®-tilgangspunktet.

De tilgjengelige Wi-Fi®-nettverkene kan være åpne eller sikret:
    • Åpne nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi signal 4 ved siden av Wi-Fi®-nettverksnavnet.
    • Sikrede nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi lock ved siden av Wi-Fi®-nettverksnavnet.

Note

Enkelte Wi-Fi®-nettverk vises ikke i listen over tilgjengelige nettverk fordi de ikke kringkaste nettverksnavnet (SSID). Hvis du kjenner nettverksnavnet, kan du legge det til manuelt i listen over tilgjengelige Wi-Fi®-nettverk.

Slik slår du på Wi-Fi®

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Wi-Fi til høyre for å slå Wi-Fi® funksjonen på.

Note

Det kan ta noen sekunder før Wi-Fi® blir aktiv.

Slik kobler du til et Wi-Fi®-nettverk automatisk

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger.
    3. Ta hurtig på Wi-Fi. Tilgjengelige Wi-Fi®-nettverk vises.
    4. Ta hurtig på et Wi-Fi®-nettverk for å koble til det. Angi passord for sikrede nettverk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen når du er koblet til.

Tip

Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Skann for å søke etter nye, tilgjengelige nettverk.

Legge til et Wi-Fi®-nettverk manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Trykk på Icn sony menu add.
    4. Skriv inn SSID for nettverket-informasjonen.
    5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som proxy- og IP-innstillinger, merker du av for Vis avanserte valg og redigerer slik du ønsker.
    8. Trykk på Lagre.

Note

Kontakt administratoren for Wi-Fi®-nettverket for å få nettverks-SSID og passord.

Wi-Fi®-innstillinger

Når du er koblet til et Wi-Fi®-nettverk eller når det finnes tilgjengelige Wi-Fi®-nettverk i nærheten, er det mulig å se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når et åpent Wi-Fi®-nettverk registreres.

Hvis du ikke er koblet til et Wi-Fi®-nettverk, bruker enheten mobildatatilkobling til å få tilgang til Internett (hvis du har konfigurert og aktivert en mobildatatilkobling på enheten). Ved å legge til en soveinnstilling for Wi-Fi®, kan du spesifisere om du ønsker å veksle fra Wi-Fi® til mobildata.

Aktivere Wi-Fi®-nettverksvarsler

1. Slå på Wi-Fi®, hvis det ikke allerede er på.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    4. Trykk på Icn sony key menu.
    5. Ta hurtig på Avansert.
    6. Merk av for Varsling om nettverk.

Vise detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi®-nettverk

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Ta hurtig på Wi-Fi®-nettverket som du er koblet til. Nå vises det detaljert nettverksinformasjon.

Legge til en hvileinnstilling for Wi-Fi®

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Trykk på Icn sony key menu.
    4. Ta hurtig på Avansert.
    5. Ta hurtig på La Wi-Fi være på i dvalemodus.
    6. Velg et alternativ.