account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Visualisering

    Visualisering legger visuelle effekter til sanger mens de spilles. Effektene på hver sang er basert på musikken. De endres f.eks. med endringer i lydstyrken på musikken, rytmen og frekvensnivået. Bakgrunnsmotivet kan også endres.

    Slik slår du på visualisering

    1. Ta hurtig på Icn sony key menu i WALKMAN-appen.
    2. Ta hurtig på Visualisering.

    Tip

    Ta hurtig på skjermen for å bytte til fullskjermvisning.

    Slik endrer du bakgrunnsmotivet

    1. Ta hurtig på Icn sony key menu i "WALKMAN"-programmet.
    2. Ta hurtig på Visualisering.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu > Tema, og velg et motiv.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer