Innstillinger for videokameraet

Slik justerer du innstillingene for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på en av innstillingsikonene på skjermen.
    3. For å vise alle innstillingene tar du hurtig på Icn sony key menu.
    4. Velg innstillingen du vil justere, og foreta deretter endringene du ønsker.

Oversikt over videokamerainnstillinger

Videooppløsning

Juster videooppløsningen for forskjellige formater.

VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format i 4:3-sideforhold.
    QVGA
    320×240(4:3)
    QVGA-format med 4:3-sideforhold.
    MMS
    Spill inn videoer som kan sendes i MMS-meldinger. Opptakstiden for dette videoformatet er begrenset, slik at videofilen kan få plass i en MMS-melding.

Selvutløser

Med selvutløseren kan du spille inn en video uten å holde enheten. Bruk den til å spille inn videoer av grupper der alle kan være med på videoklippet. Du kan også bruke selvutløseren slik at du ikke rister kameraet når du spiller inn videoer.

På (10 sek)
    Setter en 10-sekunders forsinkelse fra du tar hurtig på kameraskjermen til videoinnspillingen starter.
    På (2 sek)
    Setter en 2-sekunders forsinkelse fra du tar hurtig på kameraskjermen til videoinnspillingen starter.
    Av
    Videoen spilles inn når du tar hurtig på kameraskjermen.

Smile Shutter™(video)

Bruk Smile Shutter™-funksjonen for å angi hva slags smil kameraet skal reagere på, før du spiller inn en video.

Fokusert modus

Fokusinnstillingen avgjør hvilken del av videoen som skal være skarp. Når kontinuerlig autofokus er på, justerer kameraet fokuset slik at området i den hvite fokusrammen holdes skarpt.

Enkel autofokus
    Kameraet fokuserer automatisk på det valgte motivet. Kontinuerlig autofokus er slått på.
    Ansiktsregistrering
    Kameraet gjenkjenner automatisk opptil fem personansikter, som markeres med rammer på skjermen. Kameraet fokuserer automatisk på det nærmeste ansiktet. Du kan også velge hvilket ansikt du vil fokusere på, ved å ta hurtig på det på skjermen. Når du tar hurtig på kameraskjermen, viser en gul ramme hvilket ansikt som er valgt og i fokus. Ansiktsregistrering kan ikke brukes i alle motivmodiene. Kontinuerlig autofokus er slått på.
    Motivsporing
    Når du velger et objekt ved å berøre det i søkeren, sporer kameraet objektet for deg.

Note

Denne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt opptaksmodus.

HDR-video

Bruk HDR (High-Dynamic Range)-innstillingen for å spille inn en video mot kraftig motlys eller under forhold hvor kontrasten er skarp. Video-HDR kompenserer for tap av detaljer og genererer et bilde som ser bra ut både i mørke og lyse områder.

Note

Denne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt opptaksmodus.

Lysmåling

Denne funksjonen angir automatisk en tilpasset eksponering ved å måle lyset i bildet du skal ta.

Senter
    Justerer eksponeringen til midten av bildet.
    Gjennomsnittlig
    Beregner eksponeringen basert på lysmengden i hele bildet.
    Punkt
    Justerer eksponeringen i en svært liten del av bildet du skal ta.

Note

Denne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt opptaksmodus.

SteadyShot™

Det kan være vanskelig å holde enheten stødig når du spiller inn videoer. Stabilisatoren er med på å kompensere for små håndbevegelser.

Mikrofon

Velg om lyden rundt skal tas med når du spiller inn videoer.

Blits

Bruk blitslyset til å spille inn videoer under dårlige lysforhold eller når det er bakgrunnsbelysning. Videoblitsikonet Icn sony camera photo light er bare tilgjengelig på videokameraskjermen. Vær oppmerksom på at kvaliteten på videoene enkelte ganger kan bli bedre uten lys, selv om det er dårlige lysforhold.

Icn sony camera photo light
    Icn sony camera quick settings photo light off Av