account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slik bruker du berøringsskjermen

    Ta hurtig på

    Ill sony 13fn tapping

    • Åpne eller velg et element.
    • Merk av for eller fjern merket for avkrysningsboksen eller alternativet.
    • Skriv inn tekst ved hjelp av skjermtastaturet

    Berøre og holde nede

    Ill sony 13fn touching and holding

    • Flytt et element.
    • Aktiver en elementspesifikk meny.
    • Aktivere valgmodus, for eksempel for å velge flere elementer fra en liste.

    Slik bruker du knip og spredning

    Ill sony 13fn pinch

    • Zoom inn eller ut på en webside, et bilde eller kart.

    Dra-funksjon

    Ill sony 13fn scroll

    • Bla oppover eller nedover i en liste.
    • Bla til venstre eller høyre, for eksempel mellom startskjermruter.

    Knipsing

    Ill sony 13fn flick

    • Bla raskt i for eksempel en liste eller en webside. Du kan stoppe rullebevegelsen ved å ta hurtig på skjermen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer