Slik bruker du anropslisten

I anropsloggen kan du vise nylig ubesvarte Icn sony call log header missed call, mottatte Icn sony call log header incoming call og oppringte Icn sony call log header outgoing call anrop.

Slik viser du ubesvarte anrop

1. Når du har ubesvarte anrop, vises Icn sony call log header missed call på statuslinjen. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Ubesvart anrop.

Ringe et nummer fra anropsloggen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon. Anropsloggen vises i øvre del av skjermen.
    3. Hvis du vil ringe et nummer direkte, tar du hurtig på nummeret. Hvis du vil redigere et nummer før du ringer det, berører du og holder nede det aktuelle nummeret. Deretter tar du hurtig på Rediger nummer før anrop.

Note

Du kan også ringe et nummer ved å ta hurtig på Icn sony smartsearch calllog detail btn normal > Ring tilbake.

Legge til et nummer fra anropsloggen i kontaktlisten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon.The call log view appears on the upper part of the screen.
    3. Berør og hold nede nummeret, og velg deretter Legg til som kontakt.
    4. Ta hurtig på ønsket kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    5. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.

Slik skjuler du anropslisten

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu > Skjul anropsliste.