Slik overfører du kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter på til den nye enheten. Du finner hjelp til å velge overføringsmetode i artikkelen om overføring av kontakter.

Overføre kontakter ved bruk av en datamaskin

Xperia™ Transfer er en app som brukes til å samle kontaktene fra din gamle enhet og overføre dem til den nye enheten. Xperia™ Transfer, som du får tilgang til fra Xperia™ Companion-programvaren, støtter mobilenheter som kjører på iOS/iCloud og Android™. Hvis du bytter fra en iOS-enhet, foreslår funksjonen App Matching Android-apper som tilsvarer iOS-apper.

For å bruke Xperia™ Transfer trenger du:
    • En datamaskin med Internett-tilkobling.
    • Den nye Android™-enheten.
    • En USB-kabel til den nye Android™-enheten.
    • Den gamle enheten.
    • En USB-kabel for den gamle enheten.

Tip

Du trenger kanskje ikke den gamle enheten. For iOS-enheter kan du koble direkte til iCloud eller bruke en lokal sikkerhetskopi. For tidligere eide Sony-enheter kan du bruke lokale sikkerhetskopier.

Slik overfører du kontaktene til den nye enheten

1. Søk etter og last ned Xperia™ Companion for Windows eller Xperia™ Companion for Mac hvis programmet ikke allerede er installert.
    2. Bruk en USB-kabel for å koble enheten til en datamaskin.
    3. Etter en vellykket installasjon åpner du Xperia™ Companion-programvaren hvis den ikke ble startet automatisk. Deretter klikker du på Xperia™ Transfer og følger de aktuelle instruksjonene for å overføre kontaktene dine.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontakter i den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™, Facebook™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Slik synkroniserer du kontakter til den nye enheten ved bruk av en synkroniseringskonto

1. Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook .
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu , og ta deretter hurtig på Innstillinger> Kontoer og synkronisering.
    3. Velg kontoen du vil synkronisere kontaktene med, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Synkroniser nå.

Note

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan f.eks. kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth®-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importer kontakter > SD-kort.
    3. Velg filen du vil importere.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth®-teknologi

1. Kontroller at Bluetooth®-funksjonen er aktivert og at enheten er angitt som synlig.
    2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og trykker på varselet for å godta filoverføringen.
    3. Trykk på Godta for å begynne filoverføringen.
    4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, trykker du på varselet.
    5. Trykk på filen du har mottatt.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

Note

Hvis du overfører kontakter ved bruk av et SIM-kort, kan du miste informasjon eller få flere identiske kontaktoppføringer.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook .
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importer kontakter > SIM-kort.
    3. Finn og trykk på kontakten for å importere en individuell kontakt. Trykk på Importer alle for å importere alle kontakter.