Dato og klokkeslett

Du kan endre datoen og klokkeslettet på enheten.

Slik angir du inn datoen manuelt

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern merket for Automatisk dato og klokkeslett, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Ta hurtig på Sett dato.
    5. Juster datoen ved å rulle opp og ned.
    6. Ta hurtig på Lagre.

Slik angir du klokkeslettet manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern merket for Automatisk dato og klokkeslett, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Ta hurtig på Still klokken.
    5. Bla opp eller ned for å angi time og minutt.
    6. Hvis det er aktuelt, ruller du hurtig for å endre AM til PM, eller omvendt.
    7. Ta hurtig på Lagre.

Slik angir du tidssonen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern merket for Automatisk tidssone, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Ta hurtig på Tidssone.
    5. Velg et alternativ.