Ta bilder og spille inn videoer

Ill sony 13fn camera
    1 Zoom inn eller ut
    2 Hovedkameraskjerm
    3 Vis bilder og videoer
    4 Ta bilder eller spill inn videoer
    5 Gå ett trinn tilbake eller avslutt kameraet
    6 Oversikt over ikon for opptaksmodus
    7 Ikon for kamerainnstilinger og snarveiikoner

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. For å aktivere skjermen trykker du raskt på på/av-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Trykk på og hold inne Icn sony camera cap mode normal, og dra deretter oppover for å aktivere kameraet.
    3. Når kameraet er åpnet, tar du hurtig på Icn sony camera onscreen lock button.

Slik tar du et bilde ved å berøre skjermen

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Icn sony menu settings.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Berørings-opptak mot høyre.
    4. Rett kameraet mot motivet.
    5. Berør og hold nede et punkt på skjermen for å aktivere autofokus. Når fokusrammen blir blå, løfter du opp fingeren for å ta bilde.

Slik ta du et bilde ved å ta hurtig på kameraknappen

1. Aktiver kameraet.
    2. Rett kameraet mot motivet.
    3. Ta hurtig på kameraknappen Icn sony camera onscreen button på skjermen. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik spiller du inn en video ved å ta hurtig på skjermen

1. Aktiver kameraet.
    2. Rett kameraet mot motivet.
    3. Start innspilling ved å ta hurtig på Icn sony gingerbread cam start recording.
    4. Stans innspillingen ved å ta hurtig på Icn sony gingerbread cam stop recording.

Note

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Fremragende auto opptaksmodus.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en innspilt video

1. Bla til bildet eller videoen du vil slette.
    2. Trykk på skjermen for å vise Icn sony camera review delete.
    3. Ta hurtig på Icn sony camera review delete.
    4. Ta hurtig på Slett for å bekrefte.