Slik bruker du hodetelefoner

Ill sony 13fn headphone

Note

Bruk tilbehøret som ble levert med enheten din, eller annet kompatibelt tilbehør, for optimal ytelse.

Slik bruker du hodetelefoner

1. Koble hodetelefonene til enheten.
    2. Trykk på tasten for anropsbehandling for å besvare et anrop.
    3. Trykk på tasten for anropsbehandling for å avslutte anropet.

Note

Hvis det ikke følger hodetelefoner med enheten, kan du kjøpe et sett separat.

Tip

Hvis du lytter til musikk, vil den stanse når du mottar et anrop. Den fortsetter når anropet er avsluttet.