Snarveier og mapper

Bruk snarveier og mapper til å administrere appene og holde startskjermen ryddig.

Scr sony homescreen folder and shortcut

1 Tilgang til en mappe med apper
    2 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei

Slik legger du til en snarvei på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere og tilpasningsmenyen vises.
    2. På tilpasningsmenyen tar du hurtig på Apper.
    3. Bla gjennom listen over apper, og velg en app. Den valgte appen legges til på Startskjerm.

Tip

I trinn 3 kan du alternativt ta hurtig på Snarveier og deretter velge en app fra den tilgjengelige listen. Hvis du bruker denne metoden til å legge til snarveier, kan du bruke enkelte av de tilgjengelige appene til å legge til spesifikke funksjoner i snarveien.

Slik flytter du et element på startskjermen

• Berør og hold nede elementet inntil det forstørres og enheten vibrerer. Dra deretter elementet til den nye posisjonen.

Slik sletter du et element fra startskjermen

• Berør og hold nede et element inntil det forstørres og enheten vibrerer. Dra deretter elementet til Icn sony menu delete.

Slik oppretter du til en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et programikon eller en snarvei inntil det/den forstørres og enheten vibrerer. Dra og slipp det/den på toppen av et annet programikon eller en annen snarvei.

Slik legger du elementer til en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et element inntil det forstørres og enheten vibrerer. Dra deretter elementet til mappen.

Slik gir du en mappe på startskjermen nytt navn

1. Ta hurtig på mappen for å åpne den.
    2. Ta hurtig på mappens tittellinje for å vise feltet Mappenavn.
    3. Skriv inn det nye mappenavnet, og ta deretter hurtig på Ferdig.