Slik deler du mobildatatilkoblingen

Du kan dele enhetens mobildatatilkobling med en enkeltstående datamaskin ved hjelp av en USB-kabel. Denne prosessen kalles USB-tilknytning. Ved å gjøre om enheten til et flyttbart offentlig Wi-Fi®-tilkoblingspunkt kan du også dele enhetens datatilkobling med opptil åtte enheter om gangen. Når enhetens mobildatatilkobling deles, kan andre tilknyttede enheter bruke enhetens datatilkobling, for eksempel til å surfe på Internett, laste ned apper eller sende og motta e-post.

Note

Det kan hende du må klargjøre datamaskinen for å kunne opprette en nettverkstilkobling via USB-kabel. På www.android.com/tether finner du mer oppdatert informasjon om dette.

Slik deler du datatilkobling ved hjelp av en USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabeltilkoblinger til enheten.
    2. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
    3. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    4. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Int.-deling og flyttbar hotspot.
    5. Merk av avmerkingsboksen USB-tilknytning. Ta deretter hurtig på OK hvis du blir bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
    6. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, fjerner du markeringen for USB-tilknytning, eller kobler fra USB-kabelen.

Note

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik bruker du enheten som en flyttbar Wi-Fi®-hotspot

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Int.-deling og flyttbar hotspot.
    3. Ta hurtig på Innstillinger for flyttbar trådløs sone > Konfigurer offentlig Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
    4. Skriv inn SSID for nettverket-informasjonen.
    5. Ta hurtig på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
    6. Ta hurtig på Lagre.
    7. Ta hurtig på Icn sony key and back, og merk av for avmerkingsboksen Flyttbar Wi-Fi-sone.
    8. Ta hurtig på OK hvis du blir bedt om det for å bekrefte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises i statuslinjen etter et den flyttbare Wi-Fi®-sonen er aktiv.
    9. Hvis du vil stoppe å dele datatilkoblingen via Wi-Fi®, fjerner du merket for Flyttbar Wi-Fi-sone.

Slik endrer du navn på eller sikrer den flyttbare hotspot

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal fra Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Int.-deling og flyttbar hotspot.
    3. Ta hurtig på Innstillinger for flyttbar trådløs sone > Konfigurer offentlig Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
    4. Angi nettverkets SSID for nettverket.
    5. Ta hurtig på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Ta hurtig på Lagre.