Slik deler du musikk

Slik deler du en sang

1. Fra WALKMAN-startskjermen blar du til sangen eller albumet du vil dele.
    2. Berør og hold sangtittelen, og velg deretter Del.
    3. Velg en app fra listen, og følg instruksene på skjermen.

Tip

Du kan også dele albumer og spillelister på samme måte.

Slik deler du musikk på Facebook™

Funksjonen Friends’ music samler koblinger til musikk og musikkrelatert innhold som du og dine venner har delt ved å bruke Facebook™.

Slik deler og "liker" du en sang på Facebook™

1. Når sangen spilles av i WALKMAN-appen, tar du hurtig på Icn sony actionlayer like off for å vise at du "liker" sangen på Facebook™. Hvis du vil, kan du legge til en kommentar i kommentarfeltet.
    2. Ta hurtig på Del for å sende sangen til Facebook™. Du mottar en bekreftelsesmeldingen fra Facebook™ når sangen er mottatt.

Slik behandler du musikk fra venner på Facebook™

1. Åpne menyen for WALKMAN-startskjermen, og ta deretter hurtig på Venners musikk > Siste.
    2. Ta hurtig et element du ønsker å jobbe med.
    3. Behandle elementet slik du ønsker. Hvis du for eksempel vil "like" sangen, tar du hurtig på Icn sony actionlayer like off. Hvis du vil kommentere sangen, legger du til en kommentar i kommentarfeltet.

Slik viser du musikk du har delt på Facebook™

1. Åpne menyen for WALKMAN-startskjermen, og ta deretter hurtig på Venners musikk > Mine delinger.
    2. Bla til elementet som skal åpnes, og ta hurtig på det. Alle eventuelle kommentarer om elementet som du har lagt inn på Facebook™,vises.