Slik deler og administrerer du bilder og videoer

Du kan dele bilder og videoer du har lagret på enheten. Du kan også administrere dem på ulike måter. Du kan for eksempel jobbe med bilder i batcher, dele bilder og koble dem til kontakter.

Note

Du kan kanskje ikke kopiere, sende eller overføre opphavsrettsbeskyttede elementer. I tillegg er det mulig at noen elementer ikke kan sendes hvis filstørrelsen er for stor.

Slik deler du et bilde eller en video

1. Finn og ta hurtig på bildet eller videoen du vil dele i Albumer.
    2. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene, og ta deretter hurtig på Icn sony gallery share.
    3. Ta hurtig på appen du vil bruke for å dele bildet, og følg de aktuelle trinnene for å sende det.

Slik bruker du et bilde som kontaktbilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Bruk som > Kontaktbilde.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Kontakter > Bare én gang, og deretter velger du en kontakt.

Slik bruker du et bilde som bakgrunn

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Bruk som > Bakgrunn.
    2. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik roterer du et bilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony key menu.
    2. Velg Roter. Bildet lagres i det nye formatet.

Slik sletter du et bilde eller en video

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony menu delete.
    2. Ta hurtig på Slett.

Slik arbeider du med bilde- eller videogrupper i Album

1. Når miniatyrene av bildene og videoene vises i Album, trykker du på Icn sony key menu, og tar deretter hurtig på Velg elementer.
    2. Ta hurtig på elementene du ønsker å jobbe med. Valgte elementer vises med en blå ramme.
    3. Bruk verktøyene i verktøylinjene for å jobbe med de valgte elementene.

Tip

Berør og hold nede et element til rammen blir blå for å aktivere den valgte modusen. Deretter kan du ta hurtig på andre elementer for å velge dem.