Slik velger du mobilnettverk

Enheten veksler automatisk mellom mobile nettverk avhengig av hvilke mobile nettverk som er tilgjengelige der du befinner deg. Du kan også manuelt innstille enheten til å bruke en spesiell type mobile nettverk, f.eks. WCDMA eller GSM.

Velge en nettverksmodus

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Trykk på Nettverksmodus.
    4. Velg en nettverksmodus.

Velge et annet nettverk manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk > Tjenesteleverandører.
    3. Trykk på Søkemodus > Manuelt.
    4. Velg et nettverk.

Note

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Aktivere automatisk nettverksvalg

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk > Tjenesteleverandører.
    3. Trykk på Søkemodus > Automatisk.