Skjerminnstillinger

Slik justerer du lysstyrken for skjermen

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Lysstyrke.
    3. Fjern merket for Tilpass til lysforhold, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Dra glideknappen for å justere lydstyrken.

Tip

Reduser lysstyrken for å øke batteriytelsen.

Slik angir du skjermvibrering ved berøring

1. Gå til startskjermen og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger> Lyd.
    3. Merk av for Vibrer ved berøring. Skjermen vil nå vibrere når du trykker på funksjonstaster og bestemte programmer.

Slik justerer du inaktivitetstiden før skjermen slås av

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Hvilemodus.
    3. Velg et alternativ.

Tip

Hvis du vil slå av skjermen raskt, trykker du raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.