Gjenkjenne musikk med TrackID™

Bruk TrackID™-tjenesten for musikkgjenkjenning for å identifisere et musikkspor du hører rundt deg. Spill bare inn en kort snitt av sangen, så får du artist, tittel og albuminformasjon i løpet av noen få sekunder. Du kan kjøpe spor som er identifisert av TrackID™, og du kan vise TrackID-lister for å se hva TrackID-brukere rundt om i verden søker etter. Best resultat får du ved å bruke TrackID™-teknologi i stille omgivelser.

Scr sony trackid overview

1 Søk etter musikk på Internett
    2 Vis alternativer
    3 Vis gjeldende musikklister
    4 Vis søkeresultatlisten
    5 Hovedskjerm for å spille inn musikk
    6 Finn ut hva slags musikk du lytter til

Note

TrackID™-appen og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land/områder, eller av alle nettverk og/eller tjenesteleverandører i alle områder.

Slik identifiserer du musikk ved hjelp av TrackID™-teknologi

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal
    2. Finn og ta hurtig på TrackID™, og hold deretter enheten mot musikkilden.
    3. Ta hurtig på Icn sony app track id. Hvis sporet gjenkjennes av TrackID™-tjenesten, vises resultatet på skjermen.

Tip

Vil du gå tilbake til startsiden for TrackID™, trykker du på Icn sony key and back.

Slik viser du TrackID™-lister

• Åpne TrackID™-appen, og ta deretter hurtig på Lister. En liste fra din egen region vises.

Slik viser du TrackID™-diagrammer fra en annen region

1. Åpne TrackID™-appen, og ta deretter hurtig på Lister.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Regioner, og velg deretter et land eller en region.

Kjøpe et spor som gjenkjennes med TrackID™-programmet

1. Når TrackID™-appen har gjenkjent et spor, trykker du på Last ned.
    2. Følg instruksjonene på enheten for å fullføre fremgangsmåten.

Tip

Du kan også velge et spor du vil kjøpe, ved å åpne kategoriene Historikk og Lister. Eller du kan kjøpe spor du finner gjennom tekstsøk på Internett i TrackID™.

Slik deler du spor

1. Når TrackID™-appen har gjenkjent et spor, tar du hurtig på Del og velger deretter en delemetode.
    2. Følg instruksjonene på enheten for å fullføre fremgangsmåten.

Slik viser du artistinformasjon for et spor

• Når TrackID™-appen har gjenkjent et spor, tar du hurtig på Artistinfo.

Slik sletter du et spor fra sporloggen

1. Åpne TrackID™-programmet, og ta deretter hurtig på Historikk.
    2. Ta først hurtig på en tittel og deretter på Slett.
    3. Ta hurtig på Ja for å bekrefte.