Slik mottar du anrop

Slik besvarer du et anrop

Slik avslår du et anrop

Scr sony decline call

Slik slår du av ringetonen for et innkommende anrop

• Trykk på volumtasten når du mottar anropet.

Slik avviser du et anrop med en melding

Du kan avvise et anrop med en forhåndsdefinert melding. Når du avviser et anrop med en slik melding, blir meldingen sendt automatisk til innringeren og lagret på enheten din.

Det er forhåndsdefinert seks meldinger i enheten. Du kan velge mellom disse forhåndsdefinerte meldingene, som også kan redigeres.

Slik avviser du et anrop med en forhåndsdefinert melding

• Dra Avvis med melding oppover, velg deretter en melding.

Slik avviser du et andre anrop med en forhåndsdefinert melding

• Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Avvis med melding oppover og velger deretter en melding.

Redigere tekstmeldingen du bruker for å avvise anrop

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Avvis anrop med melding.
    3. Trykk på meldingen du ønsker å redigere, og gjør deretter de nødvendige endringene.
    4. Trykk på OK.