Spillelister

Du kan også opprette dine egne spillelister fra musikken som er lagret på enheten, i WALKMAN-appen.

Slik oppretter du dine egne spillelister

1. Fra WALKMAN-startskjermen berører du og holder navnet på albumet eller sangen som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Ta hurtig på Legg til > Opprett ny spilleliste i menyen som kommer opp.
    3. Skriv inn et navn på spillelisten, og ta hurtig på OK.

Tip

Du kan også ta hurtig på albumbildet og deretter ta hurtig på Icn sony browser add for å opprette en ny spilleliste.

Slik spiller du av egne spillelister

1. Åpne menyen for WALKMAN-startskjermen, og ta deretter hurtig på Spillelister.
    2. Under Spillelister velger du den spillelisten du ønsker å åpne.
    3. Hvis du ønsker å spille av bare én av sangene i spillelisten, tar du hurtig på navnet til sangen. Hvis du vil spille av alle sangene, tar du hurtig på Tilfeldig rekkefølge.

Slik legger du til sanger i en spilleliste

1. Fra WALKMAN-startskjermen blar du til sangen eller albumet som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Berør og hold sang- eller albumtittelen, og velg deretter Legg til.
    3. Ta hurtig på navnet til spillelisten som albumet eller sangen skal legges til i. Albumet eller sangen blir lagt til i spillelisten.

Slik fjerner du en sang fra en spilleliste

1. Berør og hold nede tittelen på sangen i en spilleliste for å slette sangen.
    2. Ta hurtig på Slett fra spilleliste fra listen som vises.

Slik sletter du en spilleliste

1. Åpne menyen for WALKMAN-startskjermen, og ta hurtig på Spillelister.
    2. Berør og hold spillelisten du ønsker å slette.
    3. Ta hurtig på Slett.
    4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.

Note

Du kan ikke slette standard spillelister.