Slik får du tilgang til innstillinger

Du kan vise og endre enhetsinnstillingene fra menyen Innstilinger. Menyen Innstillinger er tilgjengelig fra både appskjermen og hurtiginnstillingspanelet.

Slik åpner du menyen for enhetsinnstillinger fra appskjermen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Ta hurtig på Innstillinger.

Åpne innstillingspanelet

• Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover.

Velge hvilke innstillinger som skal vises på hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og trykk deretter på Rediger.
    2. Velg hurtiginnstillingene du vil vise.

Omorganisere hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og trykk deretter på Rediger.
    2. Hold inne Icn sony drag handle ved siden av en hurtiginnstilling, og flytt den deretter til ønsket sted.