Språkinnstillinger

Du kan velge et standardspråk for enheten og endre det igjen senere. Du kan også endre skrivespråk for tekstskriving. Se Tilpasse Xperia-tastaturet .

Slik endrer du språket

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normalStartskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Språk og inntasting > Språk.
    3. Velg et alternativ.
    4. Ta hurtig på OK.

Note

Hvis du velger feil språk og ikke kan lese menyteksten, fin og ta hurtig på Icn sony app settings. Velg deretter teksten ved siden av Icn sony settings language, og velg den første oppføringen i menyen som åpnes. Velg språket du ønsker å bruke.