Tilpasse Xperia-tastaturet

Når du skriver inn tekst med skjermtastaturet, kan du åpne innstillinger for tastatur og annen tekstskriving. Her kan du blant annet angi alternativer for skrivespråk, tekstforutsigelse og -korrigering, automatiske mellomrom og raske punktum. Tastaturet kan bruke data fra meldinger og andre apper for å lære din skrivestil. Det finnes også en konfigurasjonsveiviser som hjelper deg med å gå gjennom de viktigste innstillingene, slik at du kommer i gang raskere.

Slik får du tilgang til skjermtastaturet

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger, og endre deretter innstillingene etter ønske.
    3. For å legge til en skriftspråk for tekstskriving tar du hurtig på Skriftspråk og merker av i de aktuelle avmerkingsboksene.
    4. Ta hurtig på OK for å bekrefte.

Slik endrer du innstillingene for tekstinntasting

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger > Innstillinger for tekstinntasting, og velg de aktuelle innstillingene.

Slik viser du smilefjestasten

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, og ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger> Symboler og smilefjes.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Smilefjestast.

Slik velger du et tastaturoppsett

Note

Tastaturoppsett er kun tilgjengelig for skjermtastaturet når du velger to eller tre språk, og det kan hende at de ikke er tilgjengelige på alle språk.

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, og ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger.
    3. Ta hurtig på Skriftspråk, og ta deretter hurtig på Icn sony text input kb layout.
    4. Velg et tastaturoppsett.
    5. Ta hurtig på OK for å bekrefte.