Internett-tjenesten Music Unlimited

Music Unlimited er en abonnementsbasert tjeneste som tilbyr millioner av sanger via et mobilnett en eller Wi-Fi®-tilkobling. Du kan administrere og redigere ditt personlige musikkbibliotek i skyen fra en rekke ulike enheter, eller synkronisere spillelistene og musikken din ved hjelp av en PC med operativsystemet Windows®. Gå til www.sonyentertainmentnetwork.com hvis du vil ha mer informasjon.

Note

Sony Entertainment Network med Video Unlimited og Music Unlimited er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Krever separat abonnement. All bruk er underlagt vilkår.

Slik kommer du i gang med Music Unlimited

1. Fra WALKMAN-startskjermen tar du hurtig på Icn sony key menu > Innstillinger.
    2. Dra glideknappen ved siden av Music Unlimited til høyre slik at Music Unlimited-funksjonen blir aktivert. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.