Behandle filer ved hjelp av en datamaskin

Koble enheten til en Windows®-datamaskin med en USB-kabeltilkobling for enkelt å kunne overføre og behandle filer. Når de to enhetene er koblet sammen, kan du dra og slippe innhold mellom enheten og datamaskinen eller mellom enhetens interne lagring og SD-kortet ved bruk av datamaskinens filutforsker.

Hvis du har en PC eller en Apple® Mac® -datamaskin, kan du bruke Xperia™ Companion for å få tilgang til filsystemet på enheten.

Behandle filer trådløst ved hjelp av en datamaskin

Du kan overføre filer mellom enheten og andre MTP-kompatible enheter, f.eks. en datamaskin, via en Wi-Fi®-tilkobling. Før du kobler til, må du pare de to enhetene med hverandre.

Note

For å kunne bruke denne funksjonen trenger du en Wi-Fi®-kompatibel enhet som støtter medieoverføring, for eksempel en datamaskin med Microsoft® Windows Vista® eller Windows® 7.

Klargjøre enheten for trådløs bruk med en datamaskin

1. Kontroller at medieoverføringsmodus er aktivert på enheten. Denne er vanligvis aktivert som standard.
    2. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.
    3. På datamaskinen: Når navnet på enheten vises på skjermen, klikker du på valget for nettverkskonfigurasjon og følger instruksjonene for å koble sammen datamaskinen og enheten.
    4. Når tilkoblingen er fullført, kobler du USB-kabelen fra begge enhetene.

Koble trådløst til en koblet enhet

1. Kontroller at medieoverføringsmodus er aktivert på enheten. Denne er vanligvis aktivert som standard.
    2. Kontroller at Wi-Fi® er aktivert.
    3. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    4. Finn og trykk på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    5. Under Trådløs medieoverføring velger du den koblede enheten du vil koble til.
    6. Trykk på Koble til.

Koble fra en koblet enhet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    3. Under Trådløs medieoverføring velger du den koblede enheten du vil koble fra.
    4. Trykk på Koble fra.

Oppheve en tilkobling til en annen enhet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    3. Trykk på den tilkoblede enheten du vil koble fra.
    4. Trykk på Glem.