Telefonsamtaler

Du kan ringe ved å slå telefonnummeret manuelt, ved å trykke på et nummer som er lagret i kontaktlisten, eller ved å trykke på telefonnummeret i anropslisten. Du kan også bruke smartringefunksjonen til å finne numre raskt i kontaktlisten og anropsloggene. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke direktemeldinger i Hangouts™ og i programmet for video-chat på enheten. Se Direktemeldinger og video-chat .

Scr sony making calls

1 Åpne kontaktlisten
    2 Vis anropslisten
    3 Vis favorittkontaktene
    4 Vis alle kontaktgruppene som er lagret på enheten
    5 Slett nummer
    6 Ringetastatur
    7 Vis flere alternativer
    8 Oppringingsknapp
    9 Vis eller skjul oppringningsfunksjonen

Slik foretar du et anrop ved å taste nummeret

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk Telefon.
    3. Tast inn nummeret til mottakeren og trykk Icn sony call slider answer.

Slik ringer du med smartringing

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon.
    3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    4. Ta hurtig på kontakten du vil ringe.

Slik ringer du til utlandet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon.
    3. Berør og hold nede 0 til det vises et +-tegn.
    4. Tast inn landsnummeret, retningsnummeret (uten innledende nuller) og telefonnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony call slider answer.

Vise eller skjule telefonnummeret

Du kan velge om telefonnummeret ditt skal vises eller skjules på anropsmottakernes enheter når du ringer til dem.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Flere innstillinger > Anroper-ID.