Slik lytter du til radio

FM-radioen i enheten din fungerer som en helt vanlig FM-radio. Du kan for eksempel søke og lytte på FM-radiostasjoner og lagre dem som favoritter. Du må koble hodetelefoner med ledning til enheten før du kan bruke radioen. Det er fordi hodetelefonene fungerer som antenne. Etter at en slik enhet er tilkoblet, kan du velge å sende radiolyden til høyttaleren om du vil.

Scr sony edream radio portrait

1 Av/på-knapp for radioen
    2 Vis menyvalg
    3 Valgt frekvens
    4 Lagre en kanal i favoritter eller fjerne en kanal fra favoritter
    5 Søkeknapp
    6 Frekvensbånd – dra mot venstre eller høyre for å bytte kanal
    7 Gå oppover frekvensbåndet for å søke etter en kanal
    8 En lagret favorittkanal
    9 Gå nedover frekvensbåndet for å søke etter en kanal

Slik lytter du til FM-radio

1. Koble til hodetelefoner til enheten.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
    3. Finn og ta hurtig på FM-radio Icn sony app radio . De tilgjengelige kanalene vises når du ruller gjennom frekvensbåndet.

Note

Når du starter FM-radioen, vil tilgjengelige kanaler automatisk vises. Hvis en kanal har RDS-informasjon, vises den noen sekunder etter at du har begynt å lytte til kanalen.

Slik flytter du mellom radiokanaler

• Dra frekvensbåndet til venstre eller høyre.

Slik starter du et nytt radiokanalsøk

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Søk etter kanaler. Radioen søker gjennom hele frekvensbåndet, og alle tilgjengelige kanaler vises.

Slik bytter du radiolyden til høyttaleren

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Spill i høyttaler.

Note

Hvis du vil bytte til å få lyden via hodetelefonene igjen, trykker du på Icn sony key menu og tar hurtig påSpill av i hodetelefoner.

Slik identifiserer du en sang i en FM-sending med TrackID™

1. Trykk på Icn sony key menu når sangen spilles på enhetens FM-radio, velg deretter TrackID™.
    2. En fremdriftsindikator vises mens TrackID™ analyserer sangen. Dersom resultatet er vellykket, vises sporresultatet eller en liste med mulig spor.
    3. Trykk på Icn sony key and back for å gå tilbake til-FM-radio.

Note

TrackID™ og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land/regioner eller av alle nettverk og/eller tjenesteleverandører i alle områder.