Internett- og MMS-innstillinger

Du må ha en fungerende mobildataforbindelse med riktige innstillinger for Internett og MMS for å sende MMS-meldinger eller få tilgang til Internett hvis det ikke er et Wi-Fi®-nettverk tilgjengelig. Her er noen tips:

• For de fleste mobilnett og operatører er innstillinger for Internett og MMS-innstillinger forhåndsinstallert på enheten. Da kan du bruke Internett og sende MMS-meldinger umiddelbart.

• I enkelte tilfeller kan du velge å laste ned innstillinger for Internett og MMS første gang du slår på enheten, hvis du har satt inn et SIM-kort. Du kan også laste ned disse innstillingene senere i innstillingsmenyen.

• Du kan når som helst legge til, endre eller slette innstillinger for Internett og MMS på enheten manuelt. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha detaljert informasjon.

• Hvis du ikke får tilgang til Internett med et mobilt nettverk eller hvis MMS ikke fungerer, selv om Internett- og MMS-innstillingene er lastet ned på enheten, skal du se feilsøkingstipsene på troubleshooting tips vedrørende nettdekning, mobile data og problemer med MMS.

Slik laster du ned Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Internett-innstillinger.
    3. Ta hurtig på Godta. Etter at innstillingene er ferdig nedlastet, vises Icn sony internet settings downloaded i statuslinjen, og mobildata blir slått på automatisk.

Note

Hvis innstillingene ikke kan lastes ned til enheten, må du kontrollere signalstyrken på mobilnettet. Flytt deg til et åpent område fritt for hindringer, eller gå bort til et vindu og prøv på nytt.

Slik kontrollerer du om mobildata er slått på eller av

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Kontroller om avmerkingsboksen for Mobildatatrafikk er merket eller ikke.

Slik legger du Internett- og MMS-innstillinger til manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Ta hurtig på Navn på aksesspunkt > Icn sony menu add.
    4. Ta hurtig på Navn, og angi et ønsket navn.
    5. Ta hurtig på APN-navn, og skriv inn navnet på aksesspunktet.
    6. Skriv inn all informasjon som påkreves. Hvis du ikke har den påkrevde informasjonen, skal du kontakte nettoperatøren for å få flere detaljer.
    7. Når du er ferdig må du ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Lagre.

Slik viser du nedlastede Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Ta hurtig på Navn på aksesspunkt.
    4. Ta hurtig på et hvilket som helst tilgjengelig element for å vise flere detaljer.

Note

Hvis du har flere tilgjengelige tilkoblinger, angis den aktive nettverkstilkoblingen med en merket knapp Icn sony marked button.

Slik sletter du alle innstillinger for Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Ta hurtig på Navn på tilgangspunkt, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu.
    4. Ta hurtig på Tilbakestill til standard. Alle innstillinger for Internett og MMS slettes.