Direktemeldinger og video-chat

Du kan bruke Googles Hangouts™-appen for direktemeldinger og video-chat på enheten for å chatte med venner som også bruker appen på datamaskiner, Android™-enheter og andre enheter. Du kan starte video-chat med flere venner direkte fra en samtale, og du kan sende meldinger til venner selv om de er frakoblet. Du kan også enkelt vise og dele bilder.

Før du begynner å bruke Hangouts™, må du sørge for at du har en Internett-tilkobling som fungerer og en Google™-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts, og klikk på lenken "Hangouts on your Android" for å få mer detaljert informasjon om hvordan nettleseren brukes.

Note

Videosamtalefunksjonen fungerer bare på enheter med frontkamera.

Scr sony hangouts overview
    1 Start en ny chat eller et nytt videoanrop
    2 Alternativer
    3 Liste over kontakter

Slik starter du en direktemelding eller en videosamtale.

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Hangouts.
    3. Ta hurtig på Icn sony browser add, tast deretter inn kontaktnavn, e-postadresse eller kretsnavn, og velg den aktuelle oppføringen fra forslagslisten.
    4. Ta hurtig på Icn sony hangouts message for å starte en økt med direkte melding.
    5. Ta hurtig på Icn sony hangouts video for å starte en videosamtale.

Slik svarer du på en chat-melding eller bli med i en videosamtale

1. Når noen tar kontakt med deg på Hangouts, vises Icn sony hangouts message notification ellerIcn sony hangouts video notification på statuslinjen.
    2. Dra statuslinjen nedover, og ta deretter hurtig på meldingen eller videosamtalen for å starte chatten.

Slik finner du mer informasjon om Hangouts™

• Når Hangouts™-appen er åpen, tar du hurtig på Icn sony key menu, og deretter tar du hurtig på Hjelp.