Startskjerm

Startskjerm er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Startskjermen kan ha opptil sju ruter, som strekker seg utover den vanlige skjermbredden. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker øverst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute du befinner deg på.

Scr sony panes extension on homescreen

Slik går du til startskjermen

• Trykk Icn sony key and home.

Slik blar du gjennom startskjermen

Scr sony 13fn homescreen

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum sju ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Scr sony panes on homescreen

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og ta deretter hurtig på Icn sony and homescreen set main homescreen i øverste hjørne av ruten.

Slik legger du til et panel på startskjermen

1. Tykk og hold på et tomt område av Startskjerm, helt til enheten vibrerer.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom panelene, og trykk deretter Icn sony and homescreen add pane.

Slik sletter du en rute fra startsiden

1. Berør og hold nede på et tomt felt på Startskjerm til enheten vibrerer.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og ta deretter hurtig på Icn sony and homescreen delete pane.