Kundestøtte på enheten

Bruk støtteappen på enheten for å søke i en brukerhåndbok, lese feilsøkingshåndbøker og finne informasjon om programvareoppdateringer og annen produktrelatert informasjon.

Slik får du tilgang til brukerstøtteprogrammet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app support, velg deretter ønsket brukerstøtteelement.

Note

Sørg for at en fungerende Internett-tilkobling, helst via Wi-Fi®, for å begrense datatrafikkostnadene når støtteappen brukes.

Hjelp i menyer og apper

Noen apper og innstillinger har hjelp som er tilgjenglig i valgmenyen, som vanligvis indikeres med Icn sony key menu i de bestemte appene.