Google Maps™ og navigering

Bruk Google Maps™ til å finne din nåværende posisjon, vise trafikksituasjoner i sanntid og få detaljerte kjøreanvisninger til målstedet.

Når du viser et kart, kobler du deg til Internett via datatrafikk, og data blir overført til enheten. Derfor kan det være lurt å lagre kart, slik at de er tilgjengelig på enheten uten tilkobling, før du drar på tur. På den måten unngår du høye roaming-kostnader.

Note

Du må ha Internett-tilkobling for å bruke Google Maps™ når du bruker tilkoblet modus. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett fra enheten. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha mer informasjon. Det kan hende at Google Maps™-programmet ikke er tilgjengelig overalt.

Scr sony google maps
    1 Skriv inn et navn eller en adresse for å søke etter et sted, for eksempel navnet eller adressen til en restaurant.
    2 Velg en transportmetode og få kjøreanvisninger til målstedet.
    3 Vis kontoprofilen.
    4 Stedsmerke – viser et sted på kartet som du har søkt etter.
    5 Vis din nåværende posisjon.
    6 Vis hjelp og alternativer.

Slik viser du din posisjon på kartet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Kart, og ta deretter hurtig på Icn sony google maps my location.

Slik søker du etter et sted

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Kart.
    3. I søkefeltet skriver du inn navnet på stedet du vil finne.
    4. Ta hurtig på returtasten på tastaturet for å starte søket, eller velg et av stedsforslagene fra listen. Hvis søket er vellykket, merkes stedet med Icn sony google maps search result på kartet.

Slik får du kjøreanvisninger

1. Åpne et kart og ta hurtig på Icn sony google maps direction.
    2. Velg transportmodus, og angi deretter startsted og målsted. De anbefalte rutene vises i en liste.
    3. Ta hurtig på et alternativ i listen over ruter for å se kjøreanvisningene på et kart.

Slik gjør du et kart tilgjengelig i frakoblet modus

1. Åpne et kart, og ta hurtig på søkefeltet
    2. Bla helt ned, og ta hurtig på Gjør dette kartet tilgjengelig i frakoblet modus. Området som vises på kartet blir lagret på enheten.

Slik finner du mer informasjon om Google Maps™

• Når du bruker Google Maps™, tar du hurtig på Icn sony google maps option menu og tar deretter hurtig på Hjelp.