Generelle kamerainnstillinger

Oversikt over innstillinger for opptaksmodus

Icn sony camera superior auto Fremragende auto
    Optimaliser innstillingene slik at de passer til alle motiver.
    Icn sony camera mode manual Manuelt
    Juster kamerainnstillingene manuelt.
    Icn sony camera defocus Ufokusert bakgrunn
    Gjør bakgrunnen på bildene uklare for å få motivet til å se skarpere ut.
    Icn sony camera ar effect AR-effekt
    Ta bilder med virtuelle motiver og aktører.
    Icn sony camera picture effect Kreativ effekt
    Bruk effekter på bilder og videoer.
    Icn sony camera time shift Timeshift burst
    Finn det beste bildet i en bildeserie.
    Icn sony camera social cast Social live
    Kringkast direktevideo til Facebook™.
    Icn sony sweep panorama Sweep Panorama
    Bruk denne innstillingen til å ta panoramabilder med vindvinkel. Trykk på skjermen og vri kameraet i en jevn bevegelse fra den ene siden til den andre.
    Portrettretusjering
    Ta bilder med portrettstiler i sanntid.

Info-eye™

Info-eye™-appen hjelper deg å søke etter informasjon om ting rundt deg ved å bruke kamerasøkeren. Du kan f.eks. ta et bilde av et landemerke og motta informasjon om den rett på skjermen. Eller du kan ta et bilde av en bok eller skanne en QR Code og få omgående bakgrunnsinformasjon.

Note

Info-eye™ gjengkjenner bare valgte landemerker eller objekter.

AR-effekt

AR-effekter kan brukes på dine bilder for å gjøre dem mer morsomme. Denne innstillingen brukes til å integrere 3D-motiver i dine bilder når du tar dem. Helt enkelt velg motivet du vil ha, og juster plasseringen i søkeren.

Timeshift burst

Kameraet tar 61 bilder i serie i løpet av to sekunder – ett sekund før og etter at du trykker kameratasten. Slik kan du gå tilbake å finne det perfekte bildet.

Slik bruker du Timeshift burst

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony camera superior auto, og velg deretter Icn sony camera time shift.
    3. Trykk kameratasten helt ned og slipp, for å ta bildet. Bildene som ble tatt, vises i miniatyrvisningen.
    4. Bla gjennom miniatyrene, og velg bildet som skal lagres, og ta deretter hurtig på Icn sony camera timeshift save.

Social live

Social live er et kameratakingsmodus som brukes til direkte videoavspilling på din Facebook™-side. Du må ha en aktiv Internett-tilkobling og være logget på Facebook™. Videoene kan være inntil 10 minutter lange.

Slik kringkaster du direktevideo med Social live

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony camera superior auto, og velg deretter Icn sony camera social cast.
    3. Logg på Facebook™-kontoen.
    4. Ta hurtig på Icn sony gingerbread cam start recording for å starte kringkasting.
    5. Ta hurtig på Icn sony camera onscreen lock button for å ta et bilde under kringkasting.
    6. Ta hurtig på Icn sony gingerbread cam stop recording for å stoppe kringkasting.

Hurtiglasting

Bruk innstillingene for hurtiglasting til å starte kameraet når skjermen er låst.

Bare start
    Når du har dratt Icn sony camera cap mode normal oppover, går hovedkameraet ut av hvilemodus.
    Start og ta bilde
    Når du har dratt Icn sony camera cap mode normal oppover, går stillbildekameraet ut av hvilemodus, og det tas et bilde.
    Start og spill inn video
    Når du har dratt Icn sony camera cap mode normal oppover, går videokameraet ut av hvilemodus og starter opptaket.
    Av

Geotagging

Kategoriser bilder med detaljer om hvor du tok dem.

Berøringsopptak

Identifiser et fokusområde, og berør deretter kameraskjermen med fingeren. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Lukkerlyd

Velg å slå på eller av lukkerlyden når du tar spiller av en video.

Datalagring

Du kan velge å lagre data enten på et fjernbart SD-kort eller på enhetens intern lagring.

Intern lagring
    Bilder og videoer lagres på enhetens minne.
    SD-kort
    Bilder og videoer lagres på SD-kortet.

Hvitbalanse

Denne funksjonen justerer fargebalansen i henhold til lysforholdene. Ikonet for hvitbalanseinnstilling Icn sony cam white balance main er tilgjengelig på kameraskjermen.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Justerer fargebalansen automatisk i henhold til lysforholdene.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Glødelampe
    Justerer lysbalansen for varme lysforhold, for eksempel under lyspærer.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Fluorescerende
    Justerer fargebalansen for lysstoffbelysning.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Dagslys
    Justerer fargebalansen for sollys.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Overskyet
    Justerer fargebalansen ved skyet værforhold.

Note

Denne innstillingen er bare tilgjengelig i Manuelt opptaksmodus.