account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Viderekoble anrop

    Du kan viderekoble anrop, for eksempel til et annet telefonnummer eller til en mobilsvartjeneste.

    Slik viderekobler du anrop

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Samtaleinnstillinger.
    3. Trykk på Viderekobling og velg et alternativ.
    4. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og trykk deretter på Aktiver.

    Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Viderekobling.
    3. Velg et alternativ, og trykk deretter på Deaktiver.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer