Forbedre lydkvaliteten

Du kan forbedre enhetens lydkvalitet ved å angi individuelle lydinnstillinger manuelt, som Clear Phase™ og xLOUD™, eller du kan velge at ClearAudio+-teknologien skal justere lyden automatisk. Dessuten kan du aktivere dynamisk normalisering for å kompensere for volumforskjeller mellom ulike mediefiler.

Slik bruker du Clear Phase™-tekhnologi

Bruk Clear Phase™-teknologi fra Sony for å justere lydkvaliteten automatisk som kommer fra enhetens interne høyttaler og få en renere og mer naturlig lyd.

Slik forbedrer du lydkvaliteten til høyttaleren med Clear Phase™

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd > Lydeffekter.
    3. Fjern merket for ClearAudio+, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Ta hurtig på Lydforbedringer > Innstillinger.
    5. Merk av i avmerkingsboksen Clear Phase™.

Note

Aktivering av Clear Phase™-funksjonen har ikke noen innvirking på stemmekommunikasjonsprogrammene. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik bruker du xLoud™-teknologi

Bruk xLOUD™-lydfilterteknologi fra Sony for å forbedre høyttalervolumet uten å ofre kvalitet. Få mer dynamisk lyd når du lytter til dine favorittlåter.

Slik forbedrer du høyttalervolumet ved bruk av xLOUD™

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd > Lydeffekter.
    3. Fjern merket for ClearAudio+, hvis det er merket av for dette valget.
    4. Ta hurtig på Lydforbedringer > Innstillinger.
    5. Merk av i avmerkingsboksen xLOUD™.

Note

Aktivering av xLOUD™-funksjonen har ikke noen innvirking på stemmekommunikasjonsprogrammene. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.