Slik redigerer du bilder med bilderedigeringsappen

Du kan redigere og bruke effekter på originalbilder du har tatt med kameraet. Du kan for eksempel endre lyseffektene. Originalversjonen forblir uendret på enheten når du har lagret det redigerte bildet.

Slik redigerer du et bilde

• Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.

Slik beskjærer du et bilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering > Bare én gang.
    3. Ta hurtig på Icn sony album crop > Beskjær.
    4. Ta hurtig på Icn sony album crop option og velg et alternativ.
    5. Hvis du vil justere beskjæringsrammen, holder du nede kanten av beskjæringsrammen. Dra innover og eller utover for å endre størrelsen på rammen når firkanten på kantene forsvinner.
    6. For å endre størrelsen på alle sidene av beskjæringsrammen samtidig berører du og holder nede ett av de fire hjørnene for å få firkanten på kantene til å forsvinne, deretter drar du hjørnet dit du vil ha det.
    7. Hvis du vil flytte beskjæringsrammen til et annet område av bildet, holder du nede inne i rammen, og deretter drar du rammen dit du vil ha den.
    8. Ta hurtig på Bruk beskjæring.
    9. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av det beskårne bildet.

Slik bruker du spesialeffekter på et bilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering > Bare én gang.
    3. Ta hurtig på Icn sony album edit filter, og velg et alternativ.
    4. Rediger bildet slik du vil ha det, og ta hurtig på Lagre.

Slik forbedrer du et bilde ved hjelp av avanserte innstillinger

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering > Bare én gang.
    3. Ta hurtig på Icn sony album edit face correction, og velg et alternativ.
    4. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av det redigerte bildet.

Slik justerer du lysinnstillingene for et bilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering > Bare én gang.
    3. Ta hurtig på Icn sony album edit exposure, og velg et alternativ.
    4. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av det redigerte bildet.

Slik angir du metningsnivået for farger i et bilde

1. Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering > Bare én gang.
    3. Ta hurtig på Icn sony album edit colour adjustment, og velg et alternativ.
    4. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av det redigerte bildet.