Slik laster du ned apper fra andre kilder

Når enheten er angitt til å godta nedlastinger fra andre kilder enn Google Play™, kan du laste ned apper direkte fra andre webområder ved å følge nedlastingsinstruksjonene for webområdet.

Note

Hvis du installerer apper av ukjent eller upålitelig opprinnelse, kan det skade enheten. Last bare ned apper fra pålitelige kilder. Kontakt appleverandøren hvis du har spørsmål.

Slik tillater du nedlasting av apper fra andre kilder

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet.
    3. Merk av for Ukjente kilder.
    4. Ta hurtig på OK.

Note

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på.

Tip

Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app ved å ta hurtig på appen under Innstillinger > Programmer.