Slik laster du ned apper Google Play™

Google Play™ er den offisielle Google-nettbutikken for nedlasting av apper, spill, musikk, filmer og bøker. Her finner du både gratisapper og betalingsapper. Før du starter nedlasting fra Google Play™ må du kontrollere at du har en fungerende Internett-tilkobling, fortrinnsvis Wi-Fi®, for å begrense datatrafikkostnader.

Note

Du må ha en Google™-konto for å bruke Google Play™. Det er ikke sikkert at Google Play™ er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik laster du ned e app fra Google Play™.

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Play Store.
    3. Finn et element som du vil laste ned, ved å bla gjennom kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen.
    4. Ta hurtig på elementet for å vise detaljene, og følg instruksjonene for å fullføre installeringen.

Note

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på.

Tip

Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app ved å ta hurtig på appen under Innstillinger > Programmer.