Slik kontrollerer du databruk

Hold rede på og kontroller datamengden som overføres til og fra enheten via mobildata eller Wi-Fi®-forbindelsen, i en bestemt periode. Datamengden som brukes av de enkelte appene, kan f.eks. også vises. Ved data som overføres via mobildatatilkoblingen, kan du angi advarsler om databruk og grenser for å unngå tilleggskostnader.

Note

Justering av databrukinnstillingene kan være til hjelp for å få større kontroll over databruk, men er ikke en garanti mot tilleggskostnader.

Slå datatrafikk på eller av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Dra på glidebryteren ved siden av Mobildatatrafikk for å slå av eller på mobildata.

Tip

Når mobildata er slått av, kan du fremdeles opprette Wi-Fi®- og Bluetooth®-tilkoblinger.

Angi en advarsel om databruk

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    4. Dra advarselslinjene til de ønskede verdiene for å angi advarselsnivået. Du mottar en varsel når datatrafikkmengden nærmer seg det angitte nivået.

Angi en grense for mobildatabruk

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    4. Merk av for Angi datagrense for mobil, hvis det ikke allerede er merket av for, og trykk deretter på OK.
    5. Dra den tilsvarende linjen til ønsket verdi for å angi grense for mobildatabruk.

Note

Mobildata blir automatisk slått av på enheten når mobildatabruken når den angitte grensen.

Kontrollere databruk for enkeltapper

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Finn og trykk på ønsket program.
    4. Merk av for Begrens bakgrunnsdata.
    5. Trykk på Vis innstillinger for program for å få tilgang til mer spesifikke programinnstillinger (vis tilgjengelige), og gjør de endringene du ønsker.

Tip

Ytelsen til det enkelte programmet kan muligens påvirkes hvis de tilhørende databruksinnstillingene endres.

Slik viser du data som er overført via Wi-Fi®

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Databruk.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, merk deretter av for Vis Wi-Fi-bruk hvis det ikke er merket av for dette.
    4. Ta hurtig på kategorien Wi-Fi.