Konferanseanrop

Med konferanse- eller gruppeanrop kan du snakke med to eller flere personer samtidig.

Note

Kontakt den lokale nettoperatøren for å få detaljer om antall deltakere som kan legges til et konferanseanrop.

Slik starter du et konferanseanrop

1. Under et eksisterende anrop, ta hurtig på Icn sony dialpad.
    2. Slå nummeret til den andre deltakeren, og ta hurtig på Icn sony btn detail call. Den første deltakeren settes på vent.
    3. Ta hurtig på Icn sony call conference for å legge til den andre deltakeren i konferanseanropet.
    4. Gjenta trinn 1 til 3 for å legge til flere anropsdeltakere.

Slik har du en privat samtale med en deltaker i et konferanseanrop

1. Ta hurtig på {0} deltakere under et aktivt konferanseanrop.
    2. Ta hurtig på telefonnummeret til deltakeren du ønsker å ha en privat samtale med.
    3. Når du vil avslutte den private samtalen og gå tilbake til konferanseanropet, tar du hurtig på Icn sony call conference.

Slik frigir du en deltaker fra et konferanseanrop

1. Ta hurtig på knappen som viser antallet deltakere, i et aktivt konferanseanrop. Ta for eksempel hurtig på 3 deltakere hvis det er tre deltakere.
    2. Ta hurtig på Icn sony call ongoing hangup ved siden av deltakeren du vil frigi.

Slik avslutter du et konferanseanrop

• Under konferanseanropet må du trykke hurtig påAvslutt konferanseanrop.