Dataverktøy

Xperia™ Companion er tilgjengelig for å hjelpe deg med å koble enheten din til en datamaskin og behandle innhold, som for eksempel kamera- og multimedieinnhold, bla gjennom filer på enheten og administrere enhetens programvare.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er dataprogramvare med en samling av verktøy og apper som kan brukes når enheten kobles til en datamaskin. Med Xperia™ Companion kan du:

• Oppdatere eller reparere enhetens programvare.
    • Overføre innholdet ditt fra en gammel enhet ved bruk av Xperia™ Transfer.
    • Sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold på datamaskinen.
    • Synkronisere multimedieinnhold – kamerainnhold, musikk og spillelister mellom enheten og datamaskinen.
    • Bla gjennom filer på enheten.

Hvis du vil bruke Xperia™ Companion, trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling som kjører ett av følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.8 eller nyere

Lær mer og last ned Xperia™ Companion for Windows eller Xperia™ Companion for Mac.