Slik lader du enheten

Batteriet er delvis oppladet når du kjøper enheten. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Les mer om batteriet og hvordan du forbedrer ytelsen, i Håndtering av batteri og strøm .

Slik lader du enheten

Ill sony 13fn charging

1. Koble laderen til et strømuttak.
    2. Plugg den ene enden av USB-kabelen inn i laderen (eller USB-porten på en datamaskin).
    3. Sett den andre enden av kabelen inn i mikro-USB-porten på enheten med USB-symbolet vendt opp. Varsellampen lyser når ladingen er startet.
    4. Når enheten er fulladet, kobler du kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer tilkoblingsdelen.

Note

Hvis batteriet er helt utladet, kan det gå noen minutter før varsellampen lyser og ladeikonet Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Varsellys for batteristatus

Grønt Batterikapasiteten er over 90 %
    Blinker rødt Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 15%
    Oransje Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 90 %