Slik ringer du fra en melding

Slik ringer du avsenderen av en melding

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på en samtale.
    3. Ta hurtig på mottakernavnet eller -nummeret øverst på skjermen, velg deretter nummeret du vil ringe fra listen som vises.
    4. Hvis mottakeren er lagret i kontaktlisten, tar du hurtig på telefonnummeret du vil ringe. Hvis du ikke har lagret mottakeren i kontaktlisten, tar du hurtig på Icn sony btn detail call.

Slik lagrer du en avsenders nummer som en kontakt

1. Fra Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony add contact from message > Lagre.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.