Kalender

Bruk kalenderappen til å holde oversikt over tidsplanene dine. Hvis du har logget på og synkronisert enheten med en eller flere Internett-kontoer som inneholder kalendere, for eksempel Google™-kontoen eller Xperia™ med Facebook-konto, vises kalenderoppføringene fra disse kontoene i kalenderprogrammet. Du kan velge hvilke kalendere du vil bruke i den kombinerte kalendervisningen.

Når et avtaletidspunkt nærmer seg, spiller enheten av en varsellyd som påminnelse. I tillegg vises Icn sony stat notify calendar på statuslinjen.

Kalenderoversikt på smarttelefoner fra Sony

1 Velg en visningstype og kalenderne du vil vise
    2 Gå tilbake til dagens dato
    3 Finn innstillinger og andre alternativer
    4 Knips mot venstre eller høyre for å bla raskere
    5 Valgt dato
    6 Oppføringer for den valgte dagen
    7 Legg til en kalenderhendelse

Slik oppretter du en kalenderhendelse

1. Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Ta hurtig på Icn sonynew window holo dark.
    3. Hvis du har synkronisert kalenderen med én eller flere kontoer, velger du kontoen du vil legge til hendelsen i. Hvis du bare vil legge til hendelsen på enheten, tar du hurtig på Enhetskalender.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon, og legg til deltakere i hendelsen.
    5. Ta hurtig på OK for å lagre hendelsen og sende ut invitasjoner.

Vise en kalenderhendelse

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Trykk på kontakten du vil vise.

Vise flere kalendere

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Kalender.
    2. Trykk på Icn sony app calendar og merk av for kalenderne du vil vise.

Slik zoomer du i kalendervisningen

• Når Uke- eller Dag-visningen er valgt, kniper du sammen fingrene for å zoome inn.

Vise offentlige helligdager i Kalender-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Nasjonale helligdager.
    4. Velg et alternativ, eller en kombinasjon av alternativer, og trykk deretter på OK.

Vise bursdager i Kalender-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Fødselsdager mot høyre.
    4. Trykk på Fødselsdager, og velg deretter kontaktgruppen du vil vise bursdager for.

Vise værmeldinger i Kalender-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Værvarsel mot høyre.
    4. Hvis posisjonstjenester er deaktivert, trykker du på Legg til og søker etter stedet du vil legge til.

Tip

Du finner mer informasjon om hvordan du aktiverer posisjonstjenester i Om posisjonstjenester .

Endre innstillingene for værmelding i Kalender-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Kalender.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Værvarsel.
    4. Juster innstillingene etter ønske.