Sikkerhetskopiere kontaktlisten

Et minnekort eller et SIM-kort kan brukes for å sikkerhetskopiere kontakter.

Slik eksporterer du alle kontakter til et minnekort

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Eksporter kontakter > SD-kort.
    3. Ta hurtig på OK.

Slik eksporterer du kontakter til SIM-kortet

Note

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, er det mulig at ikke all informasjon blir eksportert. Dette skyldes den begrensede plassen på SIM-kort.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Eksporter kontakter > SIM-kort.
    3. Merk kontaktene som skal eksporteres, eller trykk på Merk alle hvis alle kontaktene skal eksporteres.
    4. Trykk på Eksporter.
    5. Velg Legg til kontakter hvis kontaktene skal legges til eksisterende kontakter på SIM-kortet, eller velg Erstatt alle kontakter hvis eksisterende kontakter skal skiftes ut på SIM-kortet.