Bakgrunn og temaer

Tilpass startskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner og forskjellige temaer. Du kan også endre bakgrunnen på låseskjermen.

Scr sony homescreen wallpaper menu

Slik endrer du bakgrunnen på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Ta hurtig på Bakgrunner og velg et alternativ.

Slik velger du et motiv

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Ta hurtig på Temaer, og velg deretter et motiv.

Note

Når du endrer motiv, endres også bakgrunnen i enkelte apper.

Endre bakgrunn for låseskjermen

1. Gå til startskjermen og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Tilpasning > Låseskjerm.
    3. Velg et alternativ, og følg deretter instruksjonene for å endre bakgrunnen.